9Vita Multivitamine, 100 drajeuri, Yongkang International China

9 Vita drajeuri este un preparat multivitaminic, continand un grup selectionat de vitamine in proportii adecvate pentru utilizarea lor in organism. Desi fiecare vitamina are propriul sau efect fiziologic, impreuna au un efect sinergic. De aceea, acest supliment alimentar este recomandat ca tonic general varstnicilor, in perioadele de convalescenta, in sarcina sau alaptare, persoanelor ce lucreaza in conditii dificile (temperaturi ridicate sau frig extrem) si sportivilor.
Vitaminele sunt substante importante, esentiale pentru mentinerea normala a starii de sanatate. Aceste substante ajung in corpul omenesc odata cu alimentele. Aportul insuficient de vitamine in dieta zilnica, absorbtia deficitara in tractul digestiv sau situatii specifice de activitate metabolica crescuta (sarcina, alaptare, efort fizic crescut, etc.), pot duce cu usurinta la simptomele unui deficit vitaminic.
Compozitie:
Fiecare drajeu contine %DZR
Vitamina A 750 micro g 93,75%
Vitamina B1 1mg 90,91%
Vitamina B2 1mg 71,43%
Vitamina B6 0,5mg 35,71%
Vitamina C 30mg 37,50%
Vitamina D 4 microg 80,00%
Vitamina E 1mg 8,33%
Niacina 10mg 62,50%
D-Pantotenat de calciu 1mg 16,66%
Mod de administrare: 1 drajeu / zi
Recomandari: A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se folosi dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj. 9-Vita nu inlocuieste un regim alimentar variat. Atentie: datorita continutului in vitamina B2, urina se poate colora usor in galben.
Prezentare: Flacon cu 100 drajeuri.
Producator: Shanghai Sine Huanghe Pharmaceutical Co.

Scanexpert - Centre de excelentă în imagistică