Aflubin comprimate sublinguale

Indicatii:acest medicament este utilziat in mod traditional,conform principiilor terapeutice homeopate,pentru ameliorarea simptomelor gripei,infectiilor gripale si racelii,precum si ca tratament adjuvant in dureri la nivelul membrelor si a altor simptome reumatice asociate.
Aflubin comprimate sublinguale antigripale

Compozitie
Substantele active:fiecare comprimat sublingual contine Gentiana lutea D1 3,6mg,Aconitum napellus D6 37.2mg,Bryonia cretica D6 37.2mg,Ferrum phosphoricum D12 37.2mg,Acidum sarcolacticum D12 37.2mg.
Celelalte componente sunt:lactoza monohidrat,stearat de magneziu,amidon de cartof.
Aflubin este un medicament homeopat utilizat pentru tratamentul gripei si racelii.
Acest medicament este un compus format din diferite remedii homeopate unice.

Combinatia specifica de ingrediente care se completeaza unul pe altul in privinta eficacitatii ,conduce la o gama mai larga de indicatii,crescand siguranta si simplificand tratamentul.

Homeopatia va fi inteleasa ca o terapie de reglare care amelioreaza si vindeca afectiunile acute si cronice.
Indicatii:acest medicament este utilziat in mod traditional,conform principiilor terapeutice homeopate,pentru ameliorarea simptomelor gripei,infectiilor gripale si racelii,precum si ca tratament adjuvant in dureri la nivelul membrelor si a altor simptome reumatice asociate.
Inainte sa luati Aflubin
Nu luati Aflubin:daca sunteti alergic la substantele active sau la oricare dintre celelalte componente ale Aflubin.
Aveti grija deosebita cand utilizati Aflubin:la inceputul tratamentului cu medicamente homeopate,poate sa apara o agravare a simptomelor preexistente(agravare initiala),datorita stimularii sistemului imunitar al organismului.Aceasta stare nu constituie un pericol.Un tratament continuu,inadecvat,poate determina aparitia unor noi simptome.
Eficacitatea medicamentelor homeopate poate fi influentata de factori generali cu efect nociv asupra stilului de viata,de stimulente,alcool etilic si tutun.
Daca simptomele dumneavoastra se inrautatesc sau nu se imbunatatesc dupa 7 zile de utilizare a Aflubin va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra pentru recomandari.
Utilizarea altor medicamente:pana in prezent nu exista informatii cu privire la interactiuni cu alte medicamente.Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente,inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.

Utilizarea Aflubin cu alimente si bauturi:pentru a asigura o eficacitate maxima, Aflubin trebue administrat cu cel putin 30 de minute inainte de masa sau cu cel putin o ora dupa masa.
Sarcina si alaptarea:adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.Pana in prezent,nu sunt disponibile informatii legate de posibilele riscuri ale utilizarii Aflubin in timpul sarcinii sua alaptarii.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:Aflubin nu are nicio influenta asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.
Acest medicament contine lactoza!

Administrare
Utilizati intotdeauna Aflubin exact asa cum se recomanda in acest prospect.Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Initierea tratamentului(ziua 1 si ziua 2 de tratament)
Adulti si adolescenti:1 comprimat de 3 ori pe zi;
Copii cu varsta peste 6 ani:1/2 comprimat de 3 ori pe zi;
Continuarea tratamentului
Adulti si adolescenti :1 comprimat de 2 ori pe zi;
Copii cu varsta peste 6 ani:1/2 comprimat de 2 ori pe zi;

Tratament preventiv
Adulti si adolescenti :1 comprimat de 2 ori pe zi timp de 3 saptamani;
Copii cu varsta peste 6 ani:1/2 comprimat de 2 ori pe zi timp de 3 saptamani;

Tratamentul preventiv in faza acuta dupa expunerea la temperaturi extrem de scazute sau dupa contactul cu persoane cu gripa:
Adulti si adolescenti :1 comprimat de 2 ori pe zi,timp de 2 zile;
Copii cu varsta peste 6 ani:1/2 comprimat de 2 ori pe zi,timp de 2 zile.
Pentru a asigura o eficacitate maxima Aflubin trebuie administrat cu 30 minute inainte de masa sau cu cel putin o ora dupa masa.Comprimatul trebuie dizolvat incet,sub limba.Pentru a fi administrat la copii,comprimatul poate fi dizolvat in apa.

Prezentare:cutie x 48 comprimate sublinguale;

Producator:Omega Pharma

Articolul precedentAerinaze
Articolul următorAgiocur, granule