Amestec făină pentru pâine albă pufoasă fără gluten SZAFI FREE  1kg

61
Amestec faina pentru paine alba pufoasa fără gluten 1kg SZAFi Free
Amestec faina pentru paine alba pufoasa fără gluten 1kg SZAFi Free

Amestec făină pentru pâine albă pufoasă SZAFI FREE   1000g

La produsele noastre nu folosim nu folosim produse de origine animală, din acest motiv aparține garantat familiei de produse Szafi Free vegan.
Încercați și restul produselor din familia Szafi Free (pișcot, clătite, găluște, etc.)
Ingrediente: făinuri fără gluten (mei, sorg), amidon: făină de tapioca, fibre alimentare (făină de psyllium husk, făină de fibre de bambus), agent de afânare: carbonați de sodiu (bicarbonat de sodiu), stabilizator de aciditate: acid citric.

Valori nutritive medii în 100g produs:
Energie                                   329kcal/1391kJ
Lipide:                                            1,0g
din care saturați:                          0,3g
Carbohidrati:                                 63,3g
din care zaharuri:(1)                      1,1g
Fibre:                                            14,3g
Proteine:                                         9,5g
sare:                                               0,0g
(1)Nu conține adaos zahăr. Conține zaharuri regăsite în forma naturală în ingrediete
Valorile au caracter informativ!

Rețetă recomandată pentru pâine:
Ingrediente (pentru 1 pâine de 455g)
Amestec de făină pentru pâine Szafi Free 250g,
3g de sare himalaya (cantitatea poate fi diferită în funcție de gust).
30g de zeamă proaspăt stoarsă de lămâie, sau 20g oțet din vin alb de 6%.
280g apă la temperatura camerei.
1+1g ulei de cocos pentru uns (opțional, dar uleiul face ca coaja să prindă culoarea maronie)

Preparare:
De dizolvă sarea și zeama de lămâie, după care adăugăm amestecul de făină și se frământă bine.
Se lasă să stea 10 minute după care se formează pâinea pe o suprafață presărată cu cca 5g de amestec de făină în așa fel ca suprafața aluatului să rămână făinoasă. Se unge partea de sus al aluatului cu 1g de ulei de cocos.
Se coace în cuptor preîncălzit la 180°C timp de 50 minute, se unge din nou cu 1g ulei de cocos și se mai coace 15minute la 200°C.