Biolectra Magnesium Direct Lemon , Hermes Arzneimittel

Magneziul este implicat in activarea a peste 300 de enzime, care asigura functionarea corespunzatoare a numeroase procese de metabolism. Inima, sistemul nervos si musculatura dvs. au nevoie de acest mineral. Magneziul contribuie atat la desfasurarea normala a procesului de diviziune celulara, cat si la functionarea corespunzatoare a metabolismului energetic. Cu Biolectra Magnesium Direct primiti magneziul esential care este vital pentru functionarea normala a musculaturii corpului dvs si sistemului nervos, cat si pentru transmiterea impulsurilor nervoase.

Ingrediente:
Oxid de magneziu, acidifiant (citrat de sodiu, acid citric), sorbitol, agent de ingrosare (carboximetilceluloza), aroma, indulcitori (aspartam, ciclamat de sodiu), antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi comestibili).

Corpul uman nu poate produce singur magneziu, drept pentru care este esential un aport suficient din mancare. In mod normal, necesarul zilnic de magneziu este undeva intre 300 si 400 mg. Adolescentii si adultii tineri, femeile gravide si cele care alapteaza, cat si persoanele varstnice au o nevoie sporita de magneziu.

Mod de administrare:
1 plic pe zi.
Puneti micropeletele pe limba, lasati-le sa se topeasca si inghititi, fara a fi nevoie de lichid.
Aroma de lamaie.

Prezentare:
20 plicuri

Articolul precedentBio-Sun, Sun Wave Pharma
Articolul următorBioPure Max Omega3, Agetis
Dr. Dan Cucuteanu este absolvent al Facultatii de medicina al Universitatii Carol Davila cu experienta de peste 10 ani in managementul bolilor cronice (diabet zaharat si complicatiile acestuia, cancer, hipertensiune arteriala, sindrom metabolic). Dr. Dan Cucuteanu a dezvoltat sisteme de management integrat al pacientilor cronici pentru o crestere a calitatii vietii cu impact direct in supravietuire si prevenirea complicatiilor.