Solix Calciu Activ 500, comprimate efervescente, Health Advisors

Solix Calciu Activ 500 – Formula complexa pentru oase puternice.

Indicatii:
Complexul Calciu Activ 500 mg este solutia adecvata pentru sustinerea si mentinerea sanatatii sistemului osos, destinata intregii familii, ce actioneaza in dezvoltarea, functionarea, refacerea si intretinerea acestuia.
Indicat pentru copii  in perioada de crestere si adolescentii care au nevoie de un aport ridicat de calciu si vitamine, pentru dezvoltare armonioasa scheletica.
Adjuvant in abordarea terapeutica a rahitismului.
Pentru femei in perioada de preconceptie, sarcina, alaptare, momente in care necesarul de calciu este foarte crescut.
Util si pentru reducerea unor manifestari asociate sindromului premenstrual, iritabilitatii sau in sarcina pentru ameliorarea starii de confort a gravidei.
Pentru femei in perioada de climacteriu si postmenopauza pentru prevenirea demineralizarii osoase si scaderea riscului de fracturi osoase.

Compozitie:
Solix Calciu Activ contine o formula elvetiana concentrata de 500 mg si cele mai importante minerale, vitamine si fibre care asigura absorbtia si depunerea acestuia la nivelul sistemului osos oferind o complianta crescuta.
Ingrediente: carbonat de calciu, sulfat de magenziu, premix de vitamine: D3, C, B6, K1 (colecalciferol, acid ascorbic, clorhidrat de piridoxina, fitomenadiona, maltodextrina), inulina (din Cichorium inthybus) si excipienti: acid citric anhidru, bicarbonat de sodiu, sorbitol, aspartam (contine o sursa de fenilalanina), polietilenglicol, riboflavina si aroma de lamaie.

Scanexpert - Centre de excelentă în imagistică

Mod de administrare:
Comprimatele efervescente se dizolva intr-un pahar cu apa (aproximativ 200 ml).
Doza recomandata pentru copii 6 ani – 12 ani: 1 comprimat efervescent pe zi.
Doza recomandata pentru adulti si adolescenti: 1 – 2 comprimate efervescente pe zi.