Calciu Magneziu, Alevia

Calciu Magneziu, Alevia Compozitie per 5 comprimate
Calciu 500mg  Magneziu 250mg 66,65% Vitamina D3 7.5µg

Caracteristici:

Acest produs utilizeaza calciu si magneziu legate organic (sub forma de citrat), avand avantajul unei biodisponibilitati mai bune decat alte forme. De asemenea, organismul asimileaza mai bine formula citrat. Nu irita mucoasa gastrica si nu favorizeaza formarea calculilor renali. Calciul este principalul mineral din oase, iar absorbtia sa este facilitata de vitamina D. Magneziul este constituent al matricei oaselor si mentine homeostazia calciului.

Atentie:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie diversificata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se consuma, de preferinta, pana la data expirarii inscrisa pe ambalaj. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura. Contraindicat persoanelor cu intoleranta la lactoza sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. In cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza, administrarea se face numai la recomandarea specialistului

Efecte:

• Sustine sanatatea sistemului osteoarticular
• Util persoanelor care resimt neplaceri determinate de carenta de calciu si magneziu
• Ajuta la inducerea relaxarii si a confortului psihic
• Protejeaza sanatatea sistemului cardiovascular, muscular si nervos
• Combate deficientele de substante nutritive din organism
• Sustine capacitatea organismului de rezistenta la stres si oboseala
• Asigura un aport optim de minerale in cazul unei alimentatii neechilibrate, solicitari fizice si activitati sportive, stil de viata nesanatos.

Mod de administrare:

Cate 1 comprimat de 3 – 5 ori pe zi.

Prezentare:
100 comprimate

Articolul precedentCalciu Magneziu Zinc Seleniu, Doppelherz
Articolul următorCalciu Marin + Vitamina D2, Rotta Natura
Dr. Dan Cucuteanu este absolvent al Facultatii de medicina al Universitatii Carol Davila cu experienta de peste 10 ani in managementul bolilor cronice (diabet zaharat si complicatiile acestuia, cancer, hipertensiune arteriala, sindrom metabolic). Dr. Dan Cucuteanu a dezvoltat sisteme de management integrat al pacientilor cronici pentru o crestere a calitatii vietii cu impact direct in supravietuire si prevenirea complicatiilor.