Ca+Mg+Zn Bioland, Biofarm

Ca+Mg+Zn Bioland, Biofarm reprezinta o asociere a trei elemente esentiale pentru buna functionare si pentru mentinerea echilibrului mineral al organismului. Calciu este mineralul cel mai bogat reprezentat in organismul uman, Are rol important in mineralizarea oaselor si a dintilor, functionarea sistemului nervos, contractia musculara, mentinerea ritmului normal al inimii. Aportul adecvat de calciu este important la toate varstele, dar in special in perioada de crestere, in timpul sarcinii si lactatiei precum si la varsnici.

Magneziul este un element mineral indispensabil vietii celulelor. Implicat in mai mult de 300 de reactii biochimice din organism, magneziul contribuie la sustinerea ritmului normal al inimii, favorizeaza dezvoltarea unor oase puternice si mentine in limite normale functiile muschilor si ale sistemului nervos. Intervine in metabolismul energetic (participa la transformarea zaharului din sange in energie) si in formarea proteinelor.

In asociere cu calciu, magneziul ajuta la diminuarea stresului zilnic, confera energie in perioadele de astenie, deprimare nervoasa sau oboseala.

Scanexpert - Centre de excelentă în imagistică

Zincul este un microelement cu proprietati antioxidante si intra in constitutia a circa 60 de enzime; are rol important in: mentinerea acuitatii vizuale, metabolismul proteinelor, grabirea vindecarii arsurilor si ranilor, stimularea asimilarii unor vitamine, activarea sistemului imunitar.

Previne caderea parului si contribuie la mentinerea sanatatii unghiilor si pielii. De asemenea, zincul stimuleaza activitatea mintala si ajuta la buna functionare a creierului.

Combinatii

Forma farmaceutica Comprimate

Prezentare Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate

Concentratia Carbonat de calciu (echivalent la 334 mg calciu), hidroxid de magneziu (echivalent la 134 mg magneziu), gluconat de zinc (echivalent la 5 mg zinc)

Indicatii Combinatia optima de 3 minerale esentiale pentru sanatatea ta. Formula participa la mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular si vizual, contribuie la un metabolism energetic adecvat si sustine coagularea normala a sangelui.

Mod de administrare

Adulti si copii peste 9 ani: cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Firma producatoare S.C. Biofarm S.A.