Centricor 1000 mg

Centricor 1000 mg
Centricor 1000 mg

Deficitul de vitamina C se poate manifesta prin urmatoarele simptome si semne: oboseala sau senzatie de slabiciune, dureri musculare si articulare, mici vanatai pe piele (fragilitate vasculara). Alte manifestari pot include: piele uscata, par despicat, decolorare a gingiilor, sangerare brusca si neasteptata a gingiilor, sangerari nazale, infectii virale repetate sau scadere in greutate.
Un aport optim de vitamina C contribuie la: – protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si regenerarea formei reduse a vitaminei E, sustinand proprietatile antioxidante ale acesteia – cresterea absorbtiei fierului – functionarea normala a sistemului imunitar – formarea normala a colagenului necesar vaselor de sange, sistemului osos, pielii si gingiilor.

Contraindicatii Centricor:

Consumul excesiv de vitamina C poate provoca diaree, greata si crampe la nivelul stomacului. Pentru adulti, limita maxima recomandata de vitamina C este de 2000mg/zi.
La persoanele cu o afectiune numita hemocromatoza, care determina organismul sa stocheze prea mult fier, in doze mari, vitamina C potate agrava supraincarcarea cu fier, iar aceasta poate afecta tesuturile..

Prezentare:

20 comprimate

Worwag Pharma