Coenzima Q10 Nutri Nano

Coenzima Q10 Nutri Nano
Coenzima Q10 Nutri Nano

COENZIMA Q-10 (CoQ-10) se regaseste in fiecare celula din plante sau animale, desi sursele alimentare ar putea sa nu fie suficiente pentru a acoperi o deficienta. Este o componenta esentiala a mitocondriei (centrul tuturor celulelor). Celulele o utilizeaza pentru a produce energia ATP necesara corpului pentru cresterea si sustinerea celulelor.
Este produsa de organismul uman si este necesara pentru functionarea de baza a celulelor. S-a observat faptul ca nivelurile de CoQ-10 scad odata cu inaintarea in varsta, fiind reduse in cazul persoanelor cu afectiuni cronice.
Coenzimele ajuta enzimele sa functioneze corespunzator pentru a digera alimentele si a indeplini alte functii ale organismului, inclusiv protejarea inimii si a muschilor scheletici.
Tehnologia Nutri-Nano™ este o tehnologie patentata, ce transforma substantele nutritive solubile  in grasime in substante amfifile (solubile atat in grasime, cat si in apa), beneficiind astfel de o absorbtie fara precedent, ce conduce la o mai buna biodisponibilitate si eficienta superioara.

Mod de administrare:
A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) capsula moale pe zi, preferabil in timpul mesei.

Compozitie/capsula: 
Coenzima Q-10 Nutri-NanoTM (ubiquinona) 30 mg

Prezentare:
50 capsule moi