Complex de Acid Hialuronic, 30 tablete, Solgar

Complex de Acid Hialuronic, 30 tablete, Solgar
Complex de Acid Hialuronic, 30 tablete, Solgar

Complex de Acid Hialuronic, 30 tablete, Solgar

Formula unica, pe baza de vitamina C si Colagen BioCell II patentat cu absorbtie ridicata. Colagenul BioCell II furnizeaza organismului elemente pretioase, deoarece contine 750 mg de colagen hidrolizat de tipul II, 120 mg acid hialuronic si 240 mg suflat de condroitina cu biodisponibilitate ridicata.
Componentele sale protejeaza organismul impotriva deshidratarii interne, contribuind la o hidratare mai ridicata, la elasticitatea si catifelarea pielii, actionand in sensul prevenirii imbatranirii pielii si a organismului in general.

Mod de administrare:
A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) tableta pe zi, preferabil in timpul mesei.

Compozitie/tableta:
Extract de colagen II BioCell ® 1200 mg, ce asigura:
Colagen hidrolizat de tip II 750 mg, Sulfat de condroitina 240 mg, Acid hialuronic 120 mg, Vitamina C (sub forma de ascorbat de calciu) 100 mg

Prezentare:
30 tablete

Articolul precedentColostru Pentru Sportivi x 60 capsule Pro Natura
Articolul următorComplex de vitamina B 50mg, 30 capsule, Jamieson
Dr. Dan Cucuteanu este absolvent al Facultatii de medicina al Universitatii Carol Davila cu experienta de peste 10 ani in managementul bolilor cronice (diabet zaharat si complicatiile acestuia, cancer, hipertensiune arteriala, sindrom metabolic). Dr. Dan Cucuteanu a dezvoltat sisteme de management integrat al pacientilor cronici pentru o crestere a calitatii vietii cu impact direct in supravietuire si prevenirea complicatiilor.