I-PEM 2018 Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

I-PEM 2018
I-PEM 2018

Iasi-Pediatrics Emergency Medicine

Specialitate: Pediatrie
Site: https://ipem.ro/
Data: Vineri 07 Septembrie 2018

Stimati colegi,

In numele comitetelor de organizare va invit la I-PEM 2018 (Iasi-Pediatrics Emergency Medicine).

Mitingul stiintific are ca scop imbunatatirea calitatii ingrijirii copiilor in urgenta. IPEM 2018 se adreseaza profesionistilor din asistenta medicala de urgenta pediatrica, obiectivul conferintei fiind standardizarea managementului pacientului, in baza ghidurilor clinice, protocoalelor nationale si internationale.

Va asteptam la Iasi in perioada 7 – 8 septembrie 2018, la prima editie, pentru a invata unii de la ceilalti bunele practici din urgenta pediatrica. Sesiunile plenare vor aborda teme din urgentele pediatrice la cel mai inalt nivel, stabilite in baza experientei practice dobandite in cei 18 ani de existenta pe care Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii ”Sfanta Maria” Iasi ii implineste anul acesta pe 8 septembrie.

Suntem pionieri in medicina de urgenta pediatrica, dar cu sprijinul dumneavoastra, a expertilor multidisciplinari, a mentorilor din pediatria ieseana dorim sa realizam o etapa importanta in dezvoltarea medicinei de urgenta pediatrica prin eforturi de colaborare stiintifica.

Va asteptam in orasul lui Eminescu si Creanga, al medicului si omului de stiinta George Emil Palade, la sesiunile stiintifice, academice si sociale IPEM 2018, o sarbatoare aniversara in domeniu.

Cu deosebita consideratie,

Sef Lucr. Dr. Tamara Solange Rosu – Presedinte IPEM

Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi

Medic sef Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Clinic de Urgente pentru Copii ”Sfanta Maria” Iasi

Articolul precedentConferința regională de Cancer Bronhopulmonar, ediția a IV-a
Articolul următor37th Annual Meeting of the European Society Of Ophthalmic Plastic And Reconstructive Surgery
Dr. Dan Cucuteanu este absolvent al Facultatii de medicina al Universitatii Carol Davila cu experienta de peste 10 ani in managementul bolilor cronice (diabet zaharat si complicatiile acestuia, cancer, hipertensiune arteriala, sindrom metabolic). Dr. Dan Cucuteanu a dezvoltat sisteme de management integrat al pacientilor cronici pentru o crestere a calitatii vietii cu impact direct in supravietuire si prevenirea complicatiilor.