MED ACADEMY PATIENT CARE

MED ACADEMY PATIENT CARE
MED ACADEMY PATIENT CARE

MED ACADEMY PATIENT CARE

O componenta esentiala a expozitiei este reprezentata de sectiunea Med Academy Patient Care, care faciliteaza atat prezentarea catre specialisti a solutiilor medicale de ultima generatie, cat si informarea pacientilor cu privire la standardele optime de ingrijire in cazul celor mai intalnite afectiuni.

Te asteptam cu interes la prezentarile sustinute de diversi Key Opinion Leaders in cadrul Med Academy Patient Care.
Participantii vor putea adresa intrebari oficialitatilor, medicilor si specialistilor invitati in calitate de speakeri pentru a afla cele mai avizate raspunsuri la proble­mele cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Astfel, pe perioada celor trei zile, pacientii vor putea lua parte la discutii despre principalele afectiuni de care sufera. De asemenea, vor primi sfaturi din partea specialistilor din domeniu si vor putea participa la workshopuri interactive. Printre subiectele abordate se vor numara: bolile cronice, bolile cardiovasculare, afectiunile urologice, afectiuni digestive si metabolice, bolile aparatului reproducator, afectiuni oncologice, afectiuni pulmonare, boli hepatice, boli infectioase si boli rare.
PRINTRE TEMELE DE DISCUTIE SE NUMARA:
• Problemele cu care se confrunta pacientul
• Drepturile si obligatiile pacientului si respectarea acestora
• Accesul la servicii medicale
• Accesul la medicamente compensate si gratuite
• Sistemul public si privat al asigurarilor de sanatate
• Siguranta pacientului si malpraxis
• Rolul medicului de familie in gestionarea relatiei medic pacient
Med Academy Patient Care pune la dispozitia pacientilor echipe medicale gata sa ofere consultatii gratuite pacientilor prezenti.
Acestia isi vor putea masura glicemia, tensiunea arteriala, dar vor putea lua parte si la consultatii gratuite oftalmologice, audiologice, stomatologice si ecografii.
La eveniment sunt asteptati sa participe pacienti si asociatii de pacienti din tara, ONG-uri cu domenii de activitate complementare, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ai Caselor de Asigurari de Sanatate si ai Comisiilor de Sanatate din Camera Deputatilor si Senatul Romaniei, precum si medici, farmacisti, manageri de spitale atat de stat cat si private, alaturi de companii farmaceutice si de asigurari de sanatate.