PRIMA CONFERINTA MEDICALA INTERNATIONALA DE MEDICINA ESTETICA

PRIMA CONFERINTA MEDICALA INTERNATIONALA DE MEDICINA ESTETICA
Confestetis - PRIMA CONFERINTA MEDICALA INTERNATIONALA DE MEDICINA ESTETICA

Detalii despre PRIMA CONFERINTA MEDICALA INTERNATIONALA DE MEDICINA ESTETICA

Stiință pentru Viață

Stiință pentru Frumusețe

1-3 nov 2018 / Congress Hall, Palas IAȘI

Prima conferință internațională de medicină estetică cu participarea pacienților.

Mesajul Presedintilor Congresului

Mesaj Lucian Popa, Romania, Presedintele Confestetis

Stimati colegi, va invit la prima editie Confestetis, un eveniment stiintific gandit sa fie un concept nou in piata de specialitate. Confestetis isi propune sa releve importanta coeziunii profesionale si a notiunii de echipa. Dorinta noastra este sa unim specialisti, profesii, domenii si, prin colaborarile cu furnizori de tehnologii si solutii medicale, sa putem oferi cele mai bune si potrivite solutii pacientilor nostri.

Dezvoltarea tehnologica fulminanta este specificul cel mat evident in domeniul medicinei estetice si de aceea ne bucuram sa avem pentru programul stiintific al CONFESTETIS prezentari in premiera, activitati exclusive si demonstratii practice fara precedent in manifestarile de acelasi tip din Romania.

Am ales Iasiul ca gazda al acestui eveniment din mai multe motive: este cel mai vechi centru medical din Romania, este singurul centru universitar din cea mai mare regiune a tarii si are o lunga traditie in sustinerea si formarea specialistilor in domeniu medical.

Va invit sa realizam impreuna o manifestare stiintifica remarcabila, prin care aducem impreuna Iasiul si Romania pe harta evenimentelor stiintifice in domeniul esteticii.

Asigurandu-va de intreaga mea consideratie, va invit sa participati si sa va bucurati de Confestetis.

Mesaj Andrea Sbarbati, Italia, Presedintele Comitetului Stiintific al Confestetis

CONFESTETIS – evenimentul inovativ de la lasi – este o noutate in panorama de Medicina Estetica, Anti Aging Medicina si Chirurgie Plastica si este un eveniment stiintific important pentru modernizarea in aceste discipline.

Caracteristicile fundamentale ale initiativei sunt interdisciplinaritatea si dimensiunea sa internationala. Valoarea stiintifica este garantata de un nivel inalt de cunoastere, de mare prestigiu si experienta vasta. Se va acorda o atentie deosebita aspectului practic, lucrarile conferintei adresandu-se si celor care doresc sa-si indrepte atentia asupra medicinei estetice dar care opereaza in alte specialitati medicale. Importanta acordata tehnologiei rezulta din evolutia foarte puternica a instrumentelor si tehnologiei disponibile in ultimii ani. Aceste tehnologii inovatoare permit astazi abordarea problemelor considerate anterior nerezolvabile.

Sunt sigur ca intalnirea si discutiile intre oamenii de stiinta din diferite discipline, din diferite tari, intr-un loc de o mare frumusete si traditie culturala, va fi un moment de neuitat si de mare anvergura pentru toti participantii. Sunt la fel de sigur ca acest mediu va permite dezvoltarea colaborarilor fructuoase si va reprezenta momentul initial al unei calatorii destinate unui viitor mare.

Articolul precedentAnemiile hemolitice Dobândite- clasificare
Articolul următorA XI-a Conferință Națională de Microbiologie și Epidemiologie, Sibiu