Prima editie Med Academy International Exhibition, 2018

Med Academy International Exhibition
Med Academy International Exhibition

Prima editie Med Academy International Exhibition, 2018

Specialitate: Sanatate Publica si Management
Site: http://maie.ro/
Data: Vineri 21 Septembrie 2018

Ne face deosebita placere sa va invitam la prima editie Med Academy International Exhibition, eveniment expozitional de anvergura, programat sa se desfasoare intre 21 si 23 septembrie 2018 la Romexpo. Cu o tematica bogata si o adresabilitate larga, MAIE va gazdui peste 250 de expozanti si 15.000 de vizitatori interesati in a se familiariza cu ultimele descoperiri din lumea medicala.

In ziua premergatoare deschiderii expozitiei, vom organiza  la Centrul de Presa Romexpo, Conferinta Pharma Round Trade Table, un eveniment care isi propune sa aduca in acelasi loc reprezentanti din secto­rul sanatatii – Ministerul Sanatatii, casele de asi­gurari, Institutul  de Sanatate Publica, ANMDM, UMF-uri, Autoritatea de Calitate a Serviciilor din Spitale, Colegiul Medicilor, Colegiul Farmacistilor, Manageri ai spitalelor publice si de stat, si societati medicale, pentru a dezbate reforma  serviciilor publi­ce de sanatate pentru imbunatatirea calitatii acestora si recastigarea increderii publicului.

In cele trei zile ale evenimentului, prezentarile de produse si servicii medicale specializate se vor imbina armonios cu suita de sesiuni stiintifice menite sa confere MAIE statutul de centru de referinta pentru lumea evenimentelor medicale din Europa. Sustinute de KOLs de prestigiu si creditate EMC, conferintele vor dezvalui perspective inedite, de interes major pentru sectorul de sanatate si publicul larg.

O nota in plus de atractivitate este reprezentata de sectiunea Med Academy Patient Care, oportunitatea pe care organizatorii expozitiei o ofera tuturor specialistilor interesati sa isi expuna solutiile catre pacienti.

VIZUALIZEAZA PREZENTAREA

Vanzari si Organizare:

NICOLETA DANDES nicoleta.dandes@medacademy.ro 0787.769.229

BOGDAN LABER bogdan.laber@medacademy.ro 0726.384.405

ROXANA IONESCU roxana.mirela.ionescu@gmail.com 0724.520.515

Workshop-uri/Conferinte/Simpozioane:

LUIZA VRABIE luiza.vrabie@medacademy.ro 0745.203.927

Secretariat:

ROXANA PIRVU roxa.pirvu@medacademy.ro 0770.446.615

Articolul precedentCONFERINȚA NAȚIONALĂ A MEDICAMENTULUI „Siguranța pacientului și farmacovigilența – Reglementare – Comunicare etică – Acces”
Articolul următorCONGRESUL NAȚIONAL DE FARMACIE 2018
Dr. Dan Cucuteanu este absolvent al Facultatii de medicina al Universitatii Carol Davila cu experienta de peste 10 ani in managementul bolilor cronice (diabet zaharat si complicatiile acestuia, cancer, hipertensiune arteriala, sindrom metabolic). Dr. Dan Cucuteanu a dezvoltat sisteme de management integrat al pacientilor cronici pentru o crestere a calitatii vietii cu impact direct in supravietuire si prevenirea complicatiilor.